Aktuellt

 

4 tips till dig som arbetar på distans!

Kan ju tyckas vara lite motsägelsefullt att komma från ett coworkingställe…

Men, oavsett om du själv valt att fortsätta jobba på distans även fast pandemin verkar ha slagit av på takten, eller du kanske har upptäckt det sköna lugna livet på ön och vill kombinera det med ett bra jobb i storstaden så kan distansarbete funka, och det är där Kontoret vid Österport kommer in i bilden.

Här är fem punkter som en forskare tycker man ska ha koll på:

1 Lagom med några dagar i veckan på distans. För att undvika isolering och bristande social kontakt, kläm emellan med att hyra en dagsarbetsplats en eller flera dagar hos oss, fylla på med lite nätverkande och dela arbetsdag med andra distansare.

2 Ha en bra arbetsplats även hemmavid.

Hos oss på Kontoret finns höj- och sänkbart skrivbord och ergonomisk arbetsstol allt märkt med Kinnarps.

3 När ska man jobba och gå att få tag på?

Gränserna blir ju lätt suddiga när man sitter hemma. Det finns ju helt klart ett värde att få klä ”upp sig” och gå till ”jobbet” på Kontoret. Likväl som det kan vara ett värde att få helt ostört få kasta sig in i arbete hemma en hel dag och få en massa gjort. Det är variationen som gör att det blir rätt energi.

4 Bästa sättet att ha möten

Själv tycker jag alltid att det känns bättre att ha möten i en ”offentlig miljö”, att boka mötesrummet för antingen ett möte IRL eller att koppla upp sig med MötesUgglan och mötas digitalt.

Kontoret vid Österport är gärna en del av din arbetsvardag utifrån dina önskemål och behov, vårt motto är att så långt det går att vara flexibla och möta dina önskemål!

Varmt välkommen!

Kontoret vid Österport erbjuder