Hyra konferenslokal

Dags att planera konferensen? Hyr konferenslokalen hos oss på Kontoret Visby! Konferera i ett inspirerande inrett konferensrum och gör plats för nya tankar och idéer. Kombinera gärna med tillfälliga kontorsplatser för för-eller efterarbete.

Konferenslokal i unik miljö

På Gotland finns en helt unik miljö och en plats för återhämtning men samtidigt en plats för upplevelser där vardagen bryts och nya idéer uppstår. Alla våra rum på Kontoret Visby är inredda med en känsla av harmoni. Med bra inredning och med en lugn miljö ges bättre förutsättningar för trivsel och en högre effektivitet.

Våra konferensrum hyrs ut under vardagar från morgon till kväll. Här finns det plats för tolv personer i ett rum med all teknikutrustning som ni kan tänkas behöva. Rummet är inrett med TV med stor skärm, högtalare, wifi och annat som gör det mesta av mötet. Är du intresserad av att konferera hos oss på Kontoret Visby är du varmt välkommen att kontakta oss eller skicka in en bokningsförfrågan så återkommer vi.

Affärsutveckling som tar företaget framåt

Förutom uthyrning av konferens- och kontorslokaler erbjuder vi på Kontoret Visby hjälp med företags- och affärsutveckling. Utveckling av ett företag och affärerna är viktigt både om man har drivit företaget en tid och i samband med att man startar upp en helt ny verksamhet.

När man pratar om affärsutveckling så handlar det om att plocka fram åtgärder som får ett företag att gå framåt och utvecklas. Hur kan man med befintliga resurser utveckla bolaget? Vad behövs ytterligare för att kunna steppa upp en nivå? Vi kan hjälpa dig med just detta så ditt företag kan vidareutvecklas och på så sätt växa. I vårt uppdrag ingår allt från att ta fram strategier som bygger på de målsättningar som finns inom företaget till att vi tillsammans specificerar och tar fram smarta mål som ska vara tidsbestämda och mätbara.

Kontakta oss för uthyrning av konferenslokal

Oavsett om du söker efter en konferenslokal att hyra, vill ha hjälp med företaget eller en kombination av dem båda – är du välkommen att höra av dig till oss på Kontoret Visby.

hyra konferenslokal
boka konferensrum