Aktuellt

 

Almedalsveckan 2024 – Hyr kontorsplats eller konferensrum

En person arbetar vid ett höj- och sänkbart skrivbord i det ljusa, modernt inredda kontorshotellet vid Österport i Visby under Almedalsveckan, med synliga träbjälkar och en elegant lampa som tillför en hemtrevlig atmosfär.

Under Almedalsveckan 2024, från 24-28 juni, erbjuder Kontoret vid Österport i centrala Visby flexibla kontorsplatser, fullt utrustat konferensrum och samtalsrum för privata telefon- och videosamtal.. Oavsett om du behöver en plats för en timme eller under hela veckan, har vi den perfekta lösningen för dig! Österport är den mest trafikerade entrén till Visbys innerstad, med Hästgatan som leder ner till Donners Plats och Almedalen.

Våra öppna kontorslandskap och mötesrum är ljusa och inredda i en välkomnande atmosfär, med utsikt över Visbys ringmur. Lokalen är utrustad med ett kök som inkluderar en kaffemaskin samt toalett med dusch.

Besök oss på Österväg 1 eller boka en digital visning av lokalerna. Du hittar kontorshotellet i det gula huset vid Österport, en trappa upp ovanför Tells optik. Från Visby flygplats och färjeterminalen till kontorshotellet är det cirka 10 minuters körväg med taxi.

Boka din plats nu för Almedalsveckan!

Säkra din plats under Almedalsveckan 2024 idag. Våra kontorsplatser och konferensrum är perfekta för nätverkande och inspirerande affärsmöten, med utsikter som garanterat kommer inspirera

Klicka här för att komma till bokningsförfrågan.

Kontoret vid Österport erbjuder