Aktuellt

 

Arbetsmöte på Gotland

Arbetsmöte i Gotland

Behöver du ett konferensrum för att kunna hålla i ett arbetsmöte i Gotland? Kontoret Visby erbjuder konferensrum där du kan hålla dina arbetsmöten i en inspirerande miljö. Våra konferenslokaler är utrustade med den senaste tekniken med plats upp till 12 personer.

Detta ingår i ditt arbetsmöte

När du hyr ett konferensrum hos Kontoret Visby ingår ett konferensbord med plats upp till 12 personer. Det finns även tillgång till teknik och utrustning såsom nätverk, storbilds-TV med ljud som kopplas via kabel eller APPLE TV samt möjligheter till utskrifter.

Du kan boka in ditt arbetsmöte direkt genom vår hemsida. Våra konferensrum är bokningsbara på vardagar mellan 8-12. Ni kan även boka på övriga dagar om ni hör av er till oss. Priset när du håller ett affärsmöte är timvis och ligger på 250kr/ timmen. Är du däremot hyresgäst på vårt kontorshotell bokar du konferensrummen för 50% rabatterat pris. Dessa priser är exklusive moms.

Hitta hit

Kontoret Visby befinner sig vid Österport i Visby och ligger i ett hus som har hängt med sedan 1700-talet. Våra kontor är nyrenoverade och moderna för att skapa inspiration och nytänkande. Österport är en central knutpunkt mellan innerstan och Östercentrum vilket passar perfekt för dig som vill kunna ta dig hit smidigt. Tillgängligheten är stor, detta innebär att det finns gott om parkeringar, taxistationer samt korta sträckor till närmaste busstation. Det är även gångavstånd till ett flertal restauranger och butiker. I själva huset bedrivs flera affärsverksamheter och flera andra runt om Österport.

Tveka inte på att komma in och besöka oss, ta en kopp kaffe och en titt!

Kontoret vid Österport erbjuder