Aktuellt

 

Boka kontor eller konferensrum? Välkommen till oss!

Är du på jakt efter ett tillfälligt kontor i harmonisk miljö? Eller är det kanske dags för företagets årliga konferens? Då har du hamnat rätt. Våra lokaler, som passar bra för butiksverksamhet eller kontor, ligger med ett bra och centralt läge i en fastighet vid Österport med närhet till både innerstaden i Visby samt till Östercentrum.

Läs mer:
Konferensrum Gotland
Hyra mötesrum

Hyra kontorsplats i inspirerande miljö

I fastigheten ligger även vårt kontorshotell som har namnet Kontoret Visby. På kontorshotellet har vi flera alternativ för hyrning av kontorsplatser där du hyr efter eget behov. Kanske är du ute efter att hyra tillfälligt någon dag i veckan eller så är du i behov av att hyra kontorsplats under en längre period. Utöver lokalerna har vi även ett antal parkeringsplatser för uthyrning under tidsperioden oktober till april.

Vi på Kontoret Visby har inrett våra kontor med fokus på en bra arbetsmiljö med en känsla av harmoni. Med bra inredning och med en lugn miljö ges bättre förutsättningar för trivsel och en högre effektivitet. När du hyr kontorsplats hos oss får du även ett kontor med fokus på ergonomi med skrivbord som går att höja och sänka samt med en belysning som är ergonomisk.

Konferera hos oss på Österport

Vårt kontor vid Österport erbjuder även konferensrum med inspirerande inredning. I vårt konferensrum finns det plats för upp till 12 personer och det finns tillgång till utrustning som nätverk, storbilds-TV, Apple TV och möjlighet för utskrift. Konferensrummet är bokningsbart vardagar mellan kl. 08-18. Övriga tider och dagar i möjlig mån.

Kontakta oss för hyreslokaler och konferensrum

Är du i behov av en lokal, av en kontorsplats eller av en parkeringsplats? Läs gärna mer här på vår hemsida om hyreslokal och parkeringsplats i Visby och kontakta oss för att veta vad vi har ledigt i dagsläget.

Kontoret vid Österport erbjuder