Aktuellt

 

En mötesplats där visioner blir till verklighet 

Kontoret Visby vid Österport är beläget i det gula huset precis vid Österport i Visby. Huset har hängt med sedan 1700-talet och har byggts om- och till under årens lopp. På Kontoret Visby har vi skapat en kreativ mötesplats där deska vara kul att driva företag, oavsett om du är ett lokalt start-up eller en större aktörHos oss hittar du ett flertal kreativa alternativ för ditt möte. Vi har kontor, konferensrum och andra mötesplatser.

Flexibel arbetsplats

Hos oss på Kontoret Visby kan du hyra in dig för veckan, månaden eller bara om så för en dag. Vi är en flexibel arbetsplats med kreativa mötesrum och glada, sköna människor. Entreprenörsandan är stor på Gotland och den vill vi hjälpa till att ta vara på. I mötet med andra människor kan vi hjälpas åt att komma på nya idéer för en bättre framtid. Därför erbjuder vi även tjänster inom företags- och affärsutveckling som bygger på vår långa erfarenhet av att driva och utveckla verksamheter. Här kan du läsa mer om våra tjänster inom affärs- och företagsuteckling.

Boende i Visby 

Lägenhetshotellet Sköna Hönor passar utmärkt för dig som även vill prova på att bo i Visby. Lägenhetshotellet ligger med ett bra läge i centrala Visby vid St. Nikolai-ruinen och Botaniska trädgården. I området finns både affärer, restauranger, caféer och mycket annat. 

Här finns boenden som hyrs ut antingen per dygn, vecka, månad eller hela året. Lägenheterna är moderna och har kök med diskmaskin, micro och spis samt andra bekvämligheter som bredband, smart-tv och ljudanläggning. 

När du bor vid Sköna Hönor gör även närheten till Kontoret Visby vid Österport att du kan boka in en kontorsplats att arbeta vid nära boendet. 

Boka kontorsplats och konferensrum 

Läs gärna mer om att hyra kontorsplats eller konferensrum. Skicka gärna in en bokningsförfrågan så återkommer vi så snart som möjligt. 

Kontoret vid Österport erbjuder