Aktuellt

 

En vanlig fredag i november…

…och mörkret har lagt sig utanför fönstret efter en fantastiskt solig dag.

Ja, egentligen lunkar allting på i sin egna takt här uppe på Kontoret. Det trillar in fler och fler förfrågningar – vilket är fantastiskt roligt! Och vi har roligt tillsammans dessutom. Emellan allt jobbande så hinns det med gemensamma luncher, AWer och nästa helg ska vi gå och roa oss på Visby Centrums Julfest – kul!

Vi är ju, som jag nämnt i ett tidigare nyhetsbrev, en blandad skara av ”gamla gotlänningar”, alltså inte gamla i ordets bemärkelse utan vi har många år på ön bakom oss. Sen har vi de temporära gotlänningarna, som bor här för ett tag och sen har vi nya gotlänningar, de som på vinst och förlust tagit sitt pick och pack med sig över havet för att skapa ett nytt liv som öbor, så har vi slutligen Åsa.

Åsa är inflyttad från Stockholm och har suttit på Kontoret sedan i mars. Hon ÄLSKAR Gotland och delar gärna och lustfyllt med sig av sina nästan dagliga upptäckter av fördelarna med att hänga här på Kontoret i allmänhet och att hänga på Gotland i synnerhet. Idag har hon, ackompanjerat av små glädjetjut, meddelat hur sjukt nära allting är, hur serviceminded alla är och hur hon bara njuter av att få vara här.

Som nyinflyttad och egen företagare så kan man sakna ett socialt nätverk. Då är det en fantastisk möjlighet att få komma in i en miljö som vi erbjuder på Kontoret. Man får ett dagligt umgänge med sina kollegor, kan knyta kontakter, hitta på aktiviteter på fritiden bland annat. Och i allt detta så skapas så mycket nya ideér och möjligheter.

Mer om detta framöver

Over and out, och ha en skön helg!

Kontoret vid Österport erbjuder