Aktuellt

 

Hyra konferenslokal i Visby

Hyra konferenslokal

Ska du till Visby och behöver hyra en konferenslokal? Vi på kontoret Visby erbjuder både kontorsplatser och en konferenslokal för uthyrning. Vår konferenslokal passar perfekt för dig som vill hålla kurser eller utbildningar. Från oss har du nära till både restauranger se värdigheter. Om du är ute efter att hyra vår konferenslokal har du möjlighet att boka på vår sida.

 

Information kring vår konferenslokal

 

Om du väljer att hyra konferenslokal hos oss ingår en hel del utrustning. Till att börja med har bordet 10 platser men plats för ungefär 12 personer. Du får även tillgång till vår utrustning såsom nätverk och storbilds-TV med ljud. Ljudet går att koppla från både kabel och Apple TV.

Du har även möjlighet till utskrifter.

 

Tider och priser

 

Bokningstiderna för konferenslokalen är vardagar från klockan 8–18. Önskar du i stället helgdagar och andra tider går det säkerligen att lösa. Våra priser för affärsmöte kostar 250kr/h. Är du en hyresgäst och bor på vårt kontorshotell får du 50% rabatt när du bokar.

Notera att dessa priser är exklusive moms.

 

Hyra kontorsplats

 

Vi hyr även ut kontorsplatser på vårt kontorshotell. Våra kontorsplatser passar perfekt om du behöver kombinera med en tillfällig plats för att utföra för eller efterarbete. Vi har olika prisalternativ för våra kontorsplatser beroende på hur länge vistelsen är. Dessa priser gäller för att hyra en kontorsplats: 60kr/h, 240kr/dygnet, 900kr/veckan, 3000kr/månaden.

(Dessa priser är exklusive moms.)

 

Detta ingår i vårt kontorshotell

 

När du hyr en kontorsplats hos oss ingår ett justerbart skrivbord, skrivbordsstol, låsbart förvaringsskåp och Wi-fi. Det ingår även ett gemensamt kök med kyl, frys, mikro, kaffebryggare/vattenkokare, frukt och bubbelvatten. Om du är i behov av badrum har vi det också med dusch och toalett. Det går även att köpa in tjänster såsom parkering och skrivare.

 

Kontakta oss

 

Se till att kontakta oss om du är ute efter en inspirerande inredd konferenslokal eller en kontorsplats. Du kan skicka en bokningsförfråga på vår hemsida så hör vi av oss till dig med mer information.

Kontoret vid Österport erbjuder