Aktuellt

 

Hyra konferenslokal

Hyra konferenslokal

Om du är ute efter att hyra konferenslokal i Visby med en inspirerande inredning, har du kommit helt rätt. Ni är välkomna till oss oavsett storleken på er konferens. I vår konferenslokal har vi platser upp till 12 personer. Vår konferenslokal har varit en mötesplats för affärsmöjligheter i många år och kommer vara det i många år till.

 

Klicka på länken för att hyra konferenslokal.

 

Vår konferenslokal

Hos oss kan du hyra en konferenslokal med plats åt 12 personer. I konferenslokalen får du tillgång till en modern utrustning och teknik som är användarvänlig. Som exempelvis trådlös internetuppkoppling, storbilds-TV med ljud som kopplas via kabel eller Apple TV samt möjligheter till utskrifter.

 

Bokning

Kostnaden för konferenslokal tar vi timvis som ligger på 250kr/timme. Om du är gäst på vårt kontorshotell får du 50% rabatterat pris. Samtliga priser är exkl. moms. Du kan boka vår konferenslokal från klockan 8 på morgonen till klockan 18 på kvällen. Om du behöver boka tider utanför denna tidsram ska det självklart gå o ordna om möjligt.

 

Samarbete med Sköna Hönor

Om du hade tänk att övernatta i Visby så kan lägenhetshotellet Sköna Hönor passa utmärkt för dig. Där bor du i centrala Visby med en modern lägenhet. Från lägenheten har du gångavstånd till restauranger, affärer och caféer. Du kan välja o hyra lägenheten dygnsvis, veckovis, månadsvis eller hela året. I lägenheten ingår diskmaskin och kök. Utöver det ingår även mikro, spis, bredband, smart-tv och ljudanläggning.

 

Hör av dig till oss

Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer kring vår konferenslokal. Vi hjälper dig gärna med att ge svar på dina frågor eller funderingar. Om du inte har några frågor eller funderingar och vill hyra konferenslokalen, kan du skicka en bokningsförfrågan. Detta kan du göra genom vår hemsida så hör vi sedan av oss till dig för mer information.

Kontoret vid Österport erbjuder