Aktuellt

 

Inspirerande och bra kontorsplatser i harmonisk miljö

För att kunna prestera så bra som möjligt på jobbet är det väldigt viktigt att man trivs på sitt kontor. En viktig del för trivseln är både att det ska vara bekvämt, men även att arbetsmiljön ska vara harmonisk och inspirerande.

Vi på Kontoret Visby har fokus på just detta. Vår fastighet vid Österport som är bra belägen precis på gränsen mellan Visby innerstad och Östercentrum och med muren som närmaste granne och vackra naturområden utanför gör att vi kan erbjuda lokaler som lämpar sig väl för butiks- och kontorsverksamhet.

En bra arbetsmiljö för en ökad trivsel & produktivitet

Om man trivs på kontoret eller inte kan till viss del bero på de människor som man har runt sig. Har man en god stämning leder detta såklart till en bättre trivsel. Om man tycker om att vara på kontoret har också att göra med om arbetsmiljön är bekväm och trivsam eller inte. Med bra inredning och med en lugn miljö ökar man förutsättningarna för trivsel och en högre produktivitet.

Som en del av detta har vi inrett vår fastighet med en känsla av harmoni, för att skapa en så bra arbetsmiljö som möjligt. När du hyr kontorsplats hos oss får du även ett kontor med fokus på ergonomi med skrivbord som går att höja och sänka samt med ergonomisk belysning.

Fastigheten erbjuder traditionell uthyrning av hyreslokaler, uthyrning av parkeringsplatser och uthyrning av kontorsplatser och konferensrum.

En arbetsplats med bekvämligheter

Hos oss på Kontoret Visby finns förutom den egna kontorsplatsen även ett gemensamt kök med bland annat kyl och frys, kaffebryggare, mikrovågsugn och tillgång till kaffe och bubbelvatten som du får använda när du hyr kontorsplats. På kontoret finns även tillgång till badrum med dusch och toalett.

Kontakta oss för uthyrning

Vill du veta mer om våra kontor eller funderar du på att hyra någon utav våra kontorsplatser? Varmt välkommen att höra av dig!

Kontoret vid Österport erbjuder