Aktuellt

 

Kontor och konferens med ett bra läge

Hos oss på Kontoret Visby hyr du kontorsplats eller konferensrum med ett centralt och bra läge med närhet till allt som du kan tänkas behöva i Visby stad.

Läs mer också här om Kontoret Visby

Kontoret Visby har kontorsplats med bra läge.

Kontoret Visby ligger vid Österport

När man letar en kontorsplats eller lokal där man kan ha konferens med företaget eller föreningen är läget en viktig faktor. Om man vill hyra ett kontor över en lite längre tidsperiod är det säkerligen särskilt viktigt att allt som man behöver finns inom nära avstånd.

Hos oss på Kontoret Visby hyr du kontorsplats eller konferensrum vid Österport i Visby. Österport ligger med närhet till både Östercentrum och Visbys innerstad. I området finns bra möjligheter till att parkera bilen och inom gångavstånd finns även både taxi och buss tillgängligt, vilket gör att kommunikationsmöjligheterna är bra.

Uthyrning av kontorsplats och konferensrum efter behoven

På Kontoret Visby kan du hyra en kontorsplats antingen en kortare tid eller en längre period beroende på vilka behov som finns hos just dig. Du väljer mellan att boka din plats per timme, dygn, vecka eller månad. På det viset finns en stor flexibilitet och valmöjlighet. På kontoret finns utöver den egna kontorsplatsen även tillgång till ett gemensamt kök samt ett badrum med dusch.

Konferensrummen hyrs istället ut under vardagar från morgon till kväll. Här har er grupp tillgång till tolv platser i ett rum med all teknikutrustning som ni kan tänkas behöva. Exempelvis finns nätverk, tv och högtalare att använda under mötet.

Kontakta Kontoret Visby

Läs gärna mer här på vår hemsida om de olika alternativen för kontorsplatser och konferensrum. Via hemsidan går det också att boka din plats i kontoret eller tid i konferensen. Hör av dig till oss om du har några frågor så hjälper vi dig.

Kontoret vid Österport erbjuder