Aktuellt

 

Kontoret, en plats för nya möjligheter!

Att mötas runt fikabordet är ett trevligt avbrott i arbetsdagen.

Under veckan som gått blev jag kontaktad angående medverkan i en studie om kontorshotells betydelse när bolag vill lokalisera sig på en ny ort.

Häromdagen var jag var inne på Kontoret, för att kolla hur det går med den ombyggnad som pågår för att utöka lokalytan på kontorshotellet. Då kom en spontanbesökare som hittat oss på nätet och ville komma för att se lokalerna IRL. Hen hade fått en projektanställning på ett år. Och ville kunna sitta deltid på en kontorsplats för att få träffa andra ”medarbetare” vid behov.

Utöver att sitta deltid på Kontoret för att ha som utgångspunkt när man ska skapa sig ett nytt lokalt nätverk och verksamhet på ön  eller att varva hemarbete med socialt arbetsumgänge så är även Kontoret en landningsplats när man flyttat till ön för att starta ett nytt liv eller följt med sin partner som exempelvis ska studera på ön, eller har fått en projektanställning.

Skälen kan vara många. Att bryta mönster brukar vara en bra grogrund för att upptäcka, skapa och möjliggöra nya möjligheter. Det spännande är att man aldrig vet vad de kommer innebära.

Varför inte kombinera 2023 med att ge dig själv och din verksamhet att skapa nya möjligheter med oss på Kontoret!

Gott Nytt År och Goda Nya Möjligheter önskar vi på Kontoret Vid Österport!

https://www.mindfulnesscenter.se/ledarskap/att-bryta-invanda-beteenden/

 

https://kontoretvisby.se/hyr-kontorsplats/

 

 

Kontoret vid Österport erbjuder