Aktuellt

 

Kontorshotell – en katalysator för kreativa möten

Kaffeautomaten på kontorshotellet

En av de största fördelarna med kontorshotell är möjligheten att nätverka, vilket öppnar dörrar till nya idéer, perspektiv och affärsmöjligheter. Här på Kontoret vid Österport samlas en mångfald av talanger under ett och samma tak. Du kan stöta på allt från startup-grundare till erfarna egenföretagare, vilket skapar en unik möjlighet att utbyta idéer och erfarenheter.

Att arbeta i ett kontorshotell kan öppna nya dörrar till samarbeten som kanske inte hade varit möjliga annars. Det är en plats där nästa stora idé kan födas ur ett enkelt samtal vid kaffeautomaten eller under en spontan brainstorming-lunch.

”Kontorshotellet har varit en fantastisk dörröppnare. Från att inte känna någon när vi flyttade till Gotland, har jag nu ett ovärdeligt nätverk på ön.”

– Anders Bonnevier, Upptäkke AB,  hyresgäst sedan 2017

Anpassad flexibilitet efter dina behov

Oavsett om du är en enskild entreprenör, en del av en startup eller ett etablerat företag, erbjuder kontorshotellet flexibla möjligheter. Här kan du hyra ett skrivbord för en dag, en vecka eller längre perioder. Denna flexibilitet innebär inte bara att du kan arbeta på dina villkor, utan också att du har möjlighet att titta in när det passar dig – kanske en dag i veckan – för att träffa andra, umgås och utöka ditt nätverk.

Kontoret vid Österport erbjuder:

  • Centralt Läge: Beläget i hjärtat av Visby, lättillgängligt med endast 10 minuters körväg från Visby flygplats och hamn
  • Coworking-skrivbord i öppet landskap: Flexibla arbetsplatser i en inspirerande och dynamisk miljö.
  • Mötesrum: Idealiska för möten, presentationer och workshops
  • Kaffemaskin: En naturlig samlingspunkt för samtal och nätverkande
  • Cyberspace: Internetanslutning via WiFi eller ethernet som distribueras via fiber
  • Telefonhytter: Perfekta när det är dags för onlinemöten utan att göra hela kontoret till åhörare.
  • Multifunktionsskrivare: Skriv ut, kopiera och skanna – allt du behöver för dina dokument

Redo att bli en del av vårt kreativa community? Klicka här för att boka din plats nu och börja din resa med oss. Vi ser fram emot att välkomna dig!

Kontoret vid Österport erbjuder