Aktuellt

 

Möt vår MötesUggla!

UNDER NOVEMBER KAN DU HYRA MÖTESRUMMET MED MÖTESUGGLAN SOM DÅ INGÅR I TIMPRISET!

Första gången ugglan fick vara med på ett möte var under Almedalsveckan då konferensrummet var fullsatt av deltagare i ett hybridmöte. Fick då mycket uppskattande kommentarer om den.

Så om du har planerat ett hybridmöte med dig själv eller flera fysiska deltagare så går det utmärkt att komplettera den när du bokar upp mötesrummet.

Så här ser proffsens beskrivning av MötesUgglan ut:

Meeting Owl 3 fångar 360-gradersvideo i 1080p FullHD och 360-gradersljud upp till 5,5m. Kameran fokuserar automatiskt på den som talar för att främja aktivt samarbete och ökat deltagande, samtidigt som den visar en 360-gradersvy över rummet.

Enkel plug-and-play-installation

Kom igång med ditt första möte på mindre än sju minuter efter att du har öppnat kartongen. Det är bara att ansluta till eluttaget och USB-enheten, starta den videokonferensplattform som du föredrar och dra igång mötet. Du kan enkelt hantera möten genom appar på datorn, mobilen eller surfplattan.

Universellt kompatibel

Kompatibel med i stort sett alla webbaserade plattformar för videokonferenser, däribland Zoom, GoToMeeting, Google Meet, Microsoft Teams, Cisco Webex, BlueJeans och många fler.

Varmt välkomna att hyra mötesrummet i sällskap med MötesUgglan!

Kontoret vid Österport erbjuder