Aktuellt

 

Mötesrum för dina behov 

Hyr mötesrum

Är du i behov av ett mötesrum för exempelvis kundmöten eller företagsarbeten? Hyr i så fall ett mötesrum från oss på Kontoret Visby. Ni hittar oss i Visby Centrum så tveka inte på att komma förbi för att besöka oss. Våra mötesrum finns tillgängliga för dig att hyra och är det perfekta stället för att brainstorma idéer med kollegor, imponera på kunder eller för att hålla en produktiv utbildnings session. 

Inspirerande mötesrum 

För oss på Kontoret Visby är det viktigt att man trivs och att det finns en god arbetsmiljö. För att man ska kunna jobba både effektivt och ostörd. Mötesrummen är inrett i unika miljöer som ska få dig att känna dig inspirerad och avslappnad för att kunna skapa nya idéer. I mötesrummen har du tillgång till alla moderna utrustningar som kan tänkas behövas, som exempelvis storbild-TV och ljudsystem. Hos oss kan du även välja mellan att hyra mötesrummet timvis, dygnsvis, veckovis eller månadsvis. På så sätt finns det en stor valmöjlighet och flexibilitet att anpassa sig efter för att det ska passa sina egna behov. I våra mötesrum finns det platser för 12 personer. Dessutom finns det förvaringsskåp och gemensamma ytor såsom kök att använda under mötet. När du hyr mötesrum ingår det även parkering på gården under april-oktober månad som ni kan ta del av. Mötesrummen finns tillgängliga att hyra från vardagar kl. 8-18. Övriga dagar och tider kan självklart ordnas i möjlig mån. 

Hyra mötesrum 

Vill du veta mer om våra mötesrum? Kontakta oss så berättar vi mer. För dig som är intresserad av att hyra mötesrum är du varmt välkommen att skicka in en bokningsförfrågan, så återkommer vi med prisförslag inom kort.  

Du är även välkommen att besöka oss för att ta en titt. Vi finns inne i Visby Centrum på Gotland. 

Kontoret vid Österport erbjuder