Aktuellt

 

Nyttan med miljöombyte i sitt arbete!

Skönt miljöombyte!

Behöver man göra en bensträckare under mötet så har vi ringmuren och östergravar precis utanför dörren.

Har även du upptäckt nyttan med miljöombyte när du arbetar?

Dags för ett miljöombyte? Kanske du och ditt team/arbetsgrupp ska ha möte med andra delar av teamet som befinner sig på annan ort, eller som det varit de senaste dagarna, sitter insnöade ute på landsbygden med sommardäck på bilen… Då är det perfekt att boka vårt mötesrum som passar utmärkt för detta. Utrustad med det ni behöver för att få till ett konstruktivt möte.

Eller som gör som en del gör, byter miljö för att ge tankar och idéer mer lutfrum att få utvecklas. Vi delar alla samma ursprung som nomader, det är väl därför de flesta av oss tycker om att resa. Vi får använda våra sinnen mer aktivt och uppmärksammar allt tydligare då.

Det är som när man är ute och reser och gör ett miljöombyte, plötsligt infinner sig nya tanker och insikter. Likadant kan det vara med utvecklingsarbetet i ett team. Nya tankar och idéer får bättre förutsättningar att skapas då man befinner sig i en ny miljö än den gamla invand som gör det svårare att komma åt det där ”nya”.

Så kom och hyr vårt mötesrum med fantastisk utsikt över ringmuren och östergravar.  Bli inspirerade av miljön.  Vid behov även tillsammans med vår digitala mötesutrustning som består av vår MötesUggla!

Boka redan nu https://kontoretvisby.se/hyr-konferenslokal/

https://www.expressen.se/nyheter/experten-byter-man-miljo-far-man-chans-till-nya-kanslor/

 

Kontoret vid Österport erbjuder