Aktuellt

 

Prova på att arbeta och bo i Visby

När man går i funderingarna att göra en förändring, som att flytta till en ny stad, kan det vara bra att få möjligheten att under en period prova på att genomföra den tänkta förändringen. På lägenhetshotellet Sköna Hönor i Visby har du chansen att prova på att bo i Visby, dessutom med en närhet till Kontoret vid Österport.

Läs mer också här om att arbeta och bo i Visby

Sköna Hönor ligger med närhet till Kontoret Visby.

Lägenheter med ett bra läge

Lägenhetshotellet Sköna Hönor passar alltså utmärkt för dig som vill prova på att bo i Visby. Lägenhetshotellet ligger med ett bra läge i centrala Visby vid St. Nikolai-ruinen och Botaniska trädgården. I området finns både affärer, restauranger, caféer och annat.

Här finns boenden som hyrs ut antingen per dygn, vecka, månad eller hela året. Lägenheterna är moderna och har kök med diskmaskin, micro och spis samt andra bekvämligheter som bredband, smart-tv och ljudanläggning.

Med närhet till Kontoret Visby vid Österport

När du bor vid Sköna Hönor gör även närheten till Kontoret Visby vid Österport att du kan boka in en kontorsplats att arbeta vid nära boendet. Vid Kontoret Visby erbjuder vi kontorsplatser med bland annat skrivbord som går att höja och sänka, skrivbordsstol och ett skåp som är låsbart, men även konferensrum. Kontorsplatserna bokas efter behov per timme, dygn, vecka eller månad och du kan på det viset själv lägga upp din arbetstid vid kontoret efter behoven.

Hos oss har du även, utöver den egna kontorsplatsen eller konferensrummet, tillgång till ett gemensamt kök och badrum med dusch och wc.

Boka kontorsplats eller konferensrum

Vill du veta mer om möjligheterna att hyra kontorsplats eller konferensrum? Läs gärna mer här på vår hemsida och kontakta oss för mer information. Här på hemsidan kan du också smidigt boka in din kontorsplats eller konferensrummet.

Kontoret vid Österport erbjuder