Aktuellt

 

September

Fredag igen, veckorna rusar på nu när vardagen börjat igen efter sommaren.

 

Ute är det sommarvarmt och grönt och vi väntar på att den första höststormen ska dra in över ön.

 

Livet går sin gilla gång här uppe på kontoret med hyresgäster som kommer och går, det är roligt med mixen av yrken och personligheter som gästspelar under längre eller kortare tid. Det som består är då jag och min verksamhet. En nyhet är att det kommer att gå att hyra parkeringsplats på vår bakgård, centralt beläget från och med 1 oktober.

 

Nästa helg är det Visbydagen det ska firas in med en AW för hela fastigheten, det brukar vara roliga tillställningar då alla i ”huset” ses i privat läge. Och när vi kommer till fastigheten så kommer det finnas ett rum i en av källarlokalerna att hyra hel- eller halvdagar.

 

I morse hade jag ett möte med Maria som sköter verksamheten på WCreate Wisby, som också är ett coworkingspace i Visby, jätteroligt att sitta och dryfta gemensamma frågor och planer på att samverka i någon form har påbörjats, spännande!

 

Det känns som att synen på att hyra ett kontor kan se ut på många olika sätt börjar integreras även hos lokalbefolkningen, hos storstadsborna har konceptet varit en självklarhet länge. Det är roligt att se att det börjar växa fram även här på Gotland.

 

Och apropå flexibilitet så tänker jag flexa ut för resten av dagen, gå ut med hunden i blåsten och solen innan stormen kommer.

 

Over and Out!

Kontoret vid Österport erbjuder