Aktuellt

 

Vi erbjuder även ekonomiservice för ditt företag

Vi på Kontoret Visby hyr ut inspirerande och harmoniska kontorsplatser och konferensrum med ett bra läge i Visby. Detta är en del av den verksamhet som drivs av AB Familjen Tell. Utöver att driva kontoret erbjuder vi även flera tjänster inom ekonomiservice för att underlätta för dig och ditt företag.

Här kan du läsa om våra tjänster inom ekonomiservice

Ekonomiservice som underlättar ditt företag

Ett sätt som kan förenkla ditt företags arbete är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. Då kan du som företagare lägga fokus på att utveckla och bedriva din verksamhet. Vi på Familjen Tell erbjuder flera tjänster inom ekonomiservice för både företag och privatpersoner.

Ekonomiservice, styrelseuppdrag och bokslut

Som egenföretagare finns det mycket att tänka på när det kommer att driva en verksamhet. En del i att driva ett företag är att ta hand om den ekonomiska redovisningen. Det finns en del företagare som gör sin ekonomiska redovisning på egen hand vilket innebär att de lägger ned en alternativkostnad. Det vill säga, den tid det tar för dem att lägga ner på administrativt arbete tar tid från den huvudsakliga inkomstbringande verksamheten, och blir då en kostnad. Bland våra tjänster på Familjen Tell finns bland annat ekonomiservice, bokföringsarbete, styrelseuppdrag och bokslut. Vi hjälper alla olika typer av kunder med ekonomisk redovisning, så att du som företagare kan lägga mer tid på att utveckla och driva din verksamhet.

I samband att vi sköter den ekonomiska redovisningen så sker detta i överensstämmelse med kunden i fråga. Som kund kan du bland annat välja på vilket sätt och hur ofta som du vill få information rapporterad om redovisningsarbetet – med ett minimum på en balans- och resultatrapport varje månad. När året kommit till sitt slut så finns vi även med och kan hjälpa till med ditt företags bokslut.

Om så behövs kan vi även bistå företaget på en annan nivå där vi går in som en extern ekonomichef. Då finns vi med och bidrar till arbetet eller som en del av en styrelse där vi bistår med kompetens inom ekonomi och affärsutveckling. Tillsammans arbetar vi mot en lönsamhet och utveckling i ditt företag.

Kontakta oss för din ekonomiservice

Har du några frågor kring våra tjänster inom ekonomiservice eller har du planer på att ta hjälp med din ekonomiska redovisning? Hör gärna av dig till oss!

Familjen Tell har utbildning inom området controller och styrelseuppdrag.

Kontoret vid Österport erbjuder