Aktuellt

 

Vi erbjuder flera tjänster utöver kontorsuthyrning

Vi på kontoret Visby kan erbjuda våra kunder en hel del förutom uthyrning av kontor. Då vi drivs av Familjen Tell erbjuder vi hjälp inom ekonomiområden också, exempelvis ekonomiservice, ekonomisk förvaltning och styrelsearbeten. Vi erbjuder även kunskaper inom controller och styrelseutbildning  

Vi hjälper dig att nå dina mål! 

 

Som vi nämnde ovanför, erbjuder vi tjänster inom ekonomi och styrelseuppdrag också. Vi hjälper våra kunder med flera olika tjänster, så som bokslut, årsredovisningar men även övergripande utveckling för att förbättra din affärsutveckling. Vårt mål är att skapa en ekonomisk utveckling som går ihop med en personlig utveckling för att nå era mål och visioner inom företaget.  

 

Med över 20 års erfarenhet av företagande och affärsutveckling kan vi arbeta med våra kunder i en roll som ekonomichefmen vi kan också ta emot styrelseuppdrag. Vi finns med och leder företaget framåt mot målen genom våra kunskaper inom styrning, analys och affärsutveckling.  

 

Controller och styrelseutbildning 

 

När man arbetar i affärsvärlden gäller det att ständigt hänga med i utvecklingen. Vi på Familjen Tell ser till att fortsätta utveckla oss själva genom nya utbildningar. Vi har nya kunskaper att erbjuda våra kunder genom vår controller och styrelseutbildning som vi har slutfört. Det är bland annat inom ekonomiservice, företagsutveckling och affärsutveckling.  

 

 Är du intresserad att veta mer om vår ekonomiservice och affärsutveckling?

 

Om du är intresserad av att veta mer om våra tjänster så som ekonomiservice och affärsutveckling, kan du besöka vår hemsida Familjen Tell. Vi erbjuder fler tjänster än uthyrning av kontorsplatser i Visby. 

Kontoret vid Österport erbjuder