Aktuellt

 

Vi har fokus på inspirerande och bra kontorsplatser

Att man trivs på kontoret är viktigt för att man ska prestera så bra som möjligt. En viktig del för trivseln är både att det ska vara bekvämt, men även att arbetsmiljön ska vara harmonisk och inspirerande. På Kontoret Visby har vi fokus på just detta.

På Kontoret Visby finns fokus på harmonisk arbetsmiljö.

Läs mer även här om våra kontorsplatser i Visby

Arbetsmiljön är viktigt för trivseln

Om man trivs på kontoret eller ej beror delvis på de människor som man har runt sig. En god stämning leder rimligen till en högre trivsel. Men om man tycker om att vara på kontoret har också att göra med om arbetsmiljön är bekväm och trivsam eller ej. Med bra inredning och med en lugn miljö ges bättre förutsättningar för trivsel och en högre effektivitet.

Med bakgrund av detta har vi på Kontoret Visby inrett vårt kontor med fokus på en bra arbetsmiljö med en känsla av harmoni. När du hyr kontorsplats hos oss får du även ett kontor med fokus på ergonomi med skrivbord som går att höja och sänka samt med en belysning som är ergonomisk.

Bekvämligheter vid kontorsplatserna

På Kontoret Visby finns förutom den egna kontorsplatsen även ett gemensamt kök med bland annat kyl och frys, mikro, kaffebryggare och tillgång till kaffe och bubbelvatten som du får använda vid uthyrningen av kontorsplatsen. På kontoret finns även badrum med dusch och toalett.

Kontorsplatserna hyrs efter de egna behoven på både kortare och längre tid. Kanske är du i behov av en kontorsplats endast någon dag eller så behöver du ett kontor att komma till under längre tid.

Kontakta gärna Kontoret Visby

Hör gärna av dig för att veta mer om de kontorsplatser som vi på Kontoret Visby hyr ut vid Österport i Visby. Det går också bra att komma förbi oss.

Kontoret vid Österport erbjuder