Aktuellt

 

Vi har hösten kontorsplats och konferenslokal i Visby!

konferenslokal i Visby

Vi är nu inne i mitten av september, vilket innebär att höstens arbeten och projekt drar i gång. Vi har både kontorsplatser och konferenslokaler i Visby. På Kontoret Visby erbjuder vi flera alternativ för att det ska passa dina behov. Du kan välja att hyra konferenslokal eller kontorsplats under en kortare eller längre tid.

 

Konferenslokal och kontorsplatser i Visby

 

Driver du ett enmansföretag hemifrån och vill kanske komma i väg till ett kontor? I så fall kan du välja att göra det en gång i veckan, eller i en vecka, månad, eller år. Oavsett vad så har vi flera kontorsplatser med olika alternativ för att dem ska passa just dig.

 

När du hyr kontorsplats kan du välja att hyra den per timme, dygn, vecka eller månad. Det ingår en plats med skrivbord, stol, bra belysning samt ett skåp där man kan låsa in viktiga tillhörigheter. Det finns även andra platser som är gemensamma som man får tillgång till såsom kök, badrum och dusch. För oss är det viktigt att man trivs på kontoret och att det finns en god arbetsmiljö, så att man kan prestera. Vi försöker därför göra det så bekvämt som möjligt och har inrett våra kontorslokaler med känsla av harmoni och med fokus på ergonomi.

 

Är du i stället intresserad av vår konferenslokal? Här kan ditt företag hålla både möten och utbildningar. Vi hyr vi ut vår konferenslokal från kl.08-18 varje vardag. Om du är intresserad av övriga dagar eller tider går det säkert lösa om möjligt. Konferenslokalen har plats för 12 personer samt tillgång till utrustning. Såsom storbilds-TV, ljud samt möjligheter till utskrifter.

 

Pris konferenslokal

 

Priset för att hyra vår konferenslokal ligger på 250kr/h. Om ni däremot är hyresgäst på vårt kontorshotell får ni 50% rabatterat pris när ni bokar.

Dessa priser är exkl. moms.

Kontoret vid Österport erbjuder