Aktuellt

 

Vi har höstens kontorsplatser och konferensrum!

Nu är vi inne i mitten av september vilket innebär att nu startar tiden för höstens arbete och projekt. Är ditt företag i behov av kontorsplats eller konferensrum i vår? Hos oss på Kontoret Visby finns flera alternativ som passar de egna behoven. Här kan du bland annat välja mellan att hyra kontorsplats under en kortare eller längre tid.

Boka inspirerande kontorsplatser eller konferensrum

På Kontoret Visby finns det flera alternativ när du är i behov av kontorsplats i Visby. Kanske driver du ett enmansföretag och vill komma iväg från ditt eget kontor i hemmet någon gång i veckan eller så är du av någon anledning i behov av ett kontor under en begränsad tid som en särskild vecka eller månad. Oavsett vad ditt behov eller önskemål är så finns det flera olika alternativ i lokalerna på Kontoret Visby.

 

Välj mellan att hyra en kontorsplats per timme, dygn, vecka eller månad. När du hyr kontorsplatsen ingår en plats att sitta på med skrivbord, stol, bra belysning samt ett skåp där du kan låsa in viktiga tillhörigheter. I de gemensamma utrymmena har du även tillgång till sådant som kök och badrum med dusch. Att man trivs på kontoret är viktigt för att man ska prestera så bra som möjligt och en viktig del för trivseln är både att det ska vara bekvämt. På Kontoret Visby har vi fokus på just detta och har inrett våra kontorslokaler med en känsla av harmoni och med fokus på ergonomi.

 

Är du istället i behov av ett utrymme där ditt företag kan hålla möten eller utbildningar finns vårt konferensrum att hyra. Vårt konferensrum finns plats för tolv personer och rummet är inrett med stor TV-skärm, högtalare, Apple-TV samt möjlighet för utskrift.

Kontakta oss för mer information

Läs gärna mer om alternativen när du vill hyra kontorsplats eller konferensrum i Visby. Skicka en bokningsförfrågan via vår hemsida, eller hör av dig till oss för mer information.

Kontoret vid Österport erbjuder