Aktuellt

 

Vi har vårens kontorsplats och konferensrum i Visby

År 2019 är inne på sitt slut och vi har år 2020 framför oss. Är ditt företag i behov av kontorsplats eller konferensrum i vår? Hos Kontoret Visby finns flera alternativ som passar de egna behoven. Välj bland annat mellan att hyra kontorsplats kortare eller längre tid.

Kontorsplats finns hos Kontoret Visby.

Flera val för kontorsplats och konferensrum

Det finns flera alternativ när man är i behov av kontorsplats i Visby. Kanske driver du ett enmansföretag och vill komma iväg från ditt eget kontor i hemmet någon gång i veckan eller så är du av någon anledning i behov av ett kontor under en begränsad tid som en specifik vecka eller månad. Oavsett behoven och önskemålen så finns alltså alternativ i lokalerna på Kontoret Visby.

Hos oss kan du välja mellan att hyra en kontorsplats per timme, dygn, vecka eller månad. När du hyr kontorsplatsen ingår en plats att sitta på med skrivbord, stol, bra belysning samt ett skåp där du kan låsa in viktiga tillhörigheter. I de gemensamma utrymmena har du även tillgång till sådant som kök och badrum med dusch.

Om du snarare än en kontorsplats är i behov av ett utrymme där ditt företag kan hålla möten så finns vårt konferensrum att hyra. I konferensrummet finns plats för tolv personer och rummet är inrett med TV med stor skärm, högtalare och annat som gör det mesta av mötet.

Kontakta oss på Kontoret Visby

Läs gärna mer om alternativen när du vill hyra kontorsplats eller ett konferensrum hos oss på Kontoret Visby och skicka en bokningsförfrågan via vår hemsida. Det går även bra att höra av dig för mer information. Kontakta oss

Så här i slutet av december vill vi även passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Kontoret vid Österport erbjuder