Aktuellt

 

Vi hyr ut moderna konferenslokaler! 

Vi hyr ut konferenslokal

Driver du ett enmansföretag och sköter allt hemifrån men saknar ett kontor? eller är du i behov av en konferenslokal för exempelvis möten eller företagsarbeten? Hyr i sådana fall en konferenslokal från oss på Kontoret Visby. Använd er av våra fina konferenslokaler för att skapa fler eller nya affärsidéer. När du hyr konferenslokal hos oss, har du möjligheten att välja hur länge du vill hyra konferenslokalen. Du kan välja mellan att boka konferenslokalen per timme, dygn, vecka eller månad, på så sätt finns det en stor flexibilitet och valmöjligheter för dig. Konferensrummen är tillgängliga till att hyra från klockan 8 på morgonen till 18 på kvällen. Skulle det vara så att ni vill hyra konferenslokalen utöver dessa tider går det självklart också att ordna. 

Inspirerade och harmoniska konferenslokaler 

Hos oss på Kontoret Visby finns det flera möjligheter till att hyra konferenslokal. Konferenslokalerna är inrett i unika miljöer som ska få dig att känna dig inspirerande och avslappnad för att skapa nya affärsidéer. För oss är det angelägen att man ska trivas och att det finns en god arbetsmiljö, så att man kan jobba effektivt. Därför har vi inrett rummet på ett harmoniskt sätt för att ge dig de bästa förutsättningarna för trivsel och hög effektivitet. I våra konferenslokaler finns det utrymme för 12 personer och dessutom finns det flesta tänkbara teknikutrustningarna tillgängligt. Med konferenslokalen förekommer det även, en stor tv-skärm, högtalare, wifi hög-och sänkbart skrivbord, förvaringsskåp samt gemensamma ytor såsom kök att använda under mötet. Konferenslokalen finns tillgänglig för uthyrning, måndagar till fredagar från morgon till kväll.

Kontakta oss för mer information 

Vill du veta mer om vilka möjligheter det finns för att hyra våra konferenslokaler? Tveka inte att höra av dig till oss om det är så att du har frågor, eller vill ha hjälp med att hyra konferenslokal.  

Kontoret vid Österport erbjuder