Aktuellt

 

Vinterns unika konferenslokaler

Hyra konferenslokal

Bor du på Gotland eller befinner du dig på en affärsresa där du behöver tillgång till konferenslokaler? På Kontoret Visby finns det flera alternativ för dig som är i behov av konferenslokaler. Är du i behov av konferenslokaler någon gång i veckan eller månaden? Oavsett vad så har vi konferenslokaler som passar just dina behov. På Kontoret Visby har du möjligheten att hyra konferenslokaler per timme, dygn, vecka eller månad. Varje konferenslokal är unik på sitt sätt med bra belysning, skrivbord, skåp samt andra teknik verktyg såsom storbild-TV och högtalare och annat som gör det mesta av mötet. I konferenslokalen rymmer det 12 personer och i rummen har man även tillgång till Wi-Fi. Konferensrummets ordinarie bokningstider är vardagar från kl. 8-18. Övriga dagar och tider går även att komma överens om.  

 

Konferenslokaler med många möjligheter

Hos oss på kontoret Visby hyr du konferensrum vid Österport i Visby.  Konferenslokalen ligger i närhet till Östercentrum och Visbys innerstad. I området finns det möjligheter till parkering men även gångavstånd till både taxi och bussar. Konferenslokalerna är inrett i unika miljöer som ska få dig att känna dig avslappnad för möten och affärsidéer. 

 

Gemensamma ytor

Vi värdesätter trivsel och bekvämlighet för att man ska kunna prestera så bra som möjligt. Därmed erbjuder vi alla hyrningsgäster tillgång till de gemensamma utrymmena som exempelvis kök och badrum med dusch för att man ska kunna trivas så bra som möjlig under sin vistelse. 

 

Boka in dig redan idag!

Läs gärna mer om alternativen när du vill hyra konferensrum hos oss på Kontoret Visby och skicka sedan en bokningsförfrågan via vår hemsida. Du kan även höra av dig till oss om det skulle vara så att du vill veta mer, vi hjälper dig mer än gärna. 

Kontoret vid Österport erbjuder